пятница, 19 февраля 2016 г.

День вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

День вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

19 лют. 2016
Протягом 18-19 лютого 2016 р. в нашому комплексі пройшли різні тематичні заходи, присвячені Дню вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні.

   Це і організований класними керівниками день інформування до Дня Героїв Небесної Сотні, і виставка – експозиція в шкільній бібліотеці, присвячена подіям  в Україні у листопаді 2013 – лютому 2014 року.

  А також відкритий  урок мужності та патріотизму для учнів старших класів, присвячені подіям в Україні у листопаді 2013 – лютому 2014 року та  проведенні антитерористичної операції у східних областях України, проведений учнями 11 класу  та  їх класним керівником Гаптельмановою М.М.

    Весь захід був направлений на те, щоб згадати героїв української нації, які відстоювали наші права,  в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний  час ХХІ століття.

       Багато було згадано та розказано про ті криваві і страшні дні. Лунали пісні та тематичні відео фрагменти. Діти та дорослі розповідали вірші, присвячені  подвигу  учасників Революції гідності. Учениця 11 класу Забутна Олена навіть прочитала власний вірш під назвою «Майдан. Небесна Сотня».

  Таким змістовним заходом було ще раз доведено, що  ми будемо пам’ятати ці події  та  безсмертний подвиг їх героїв, а  молоде покоління готове продовжувати справу героїв Небесної Сотні, любити Україну, жити для неї, віддавати свої знання на розбудову рідної країни.


Єднайся рідна Україна!

Єднайся Північ, Південь, Захід, Схід!

Єднаймось браття українці!

Поки живий вкраїнський рід!

Єднайтесь Львів, Донецьк, і Крим!

Єднайсь Луганськ, Тернопіль з ним!

Єднайся рідна Україна!

Бо ми одна сім’я, РОДИНА!


Комментариев нет:

Отправить комментарий