понедельник, 2 ноября 2015 г.

Тиждень трудового навчання, музики, образотворчого мистецтва

    З 19.10 – 23.10. 2015 року в навчальному закладі було проведено тиждень трудового навчання,  музики, образотворчого мистецтва.

   В рамках проведення тижня вчитель образотворчого мистецтва Фесенко В. П. провів конкурс малюнків між учнями «Осінній натюрморт» після конкурсу була організована виставкам найкращих дитячих робіт. Віктор Павлович підготував та провів для учнів 7 класів вікторину «В світі прекрасного»

Емоційно пройшла вікторина в 7 – х класах. Учні цього віку із задоволенням беруть участь в іграх та змаганнях. Емоційно сприймають нову інформацію, ставлять запитання, що посилюють інтерес до гри.

Під керівництвом вчителя музики Щедновою Н. В учні 7Б класу підготували урок - концерт «Пісенне розмаїття», на якому виступили солісти та ансамбль «Фантазія». Чудовим доповненням до пісень були танцювальні номери . Учні 8 класу переглянули мюзикл «Щербурские зонтики», та познайомились з презентацією «Історія виникнення мюзиклу. Також Щеднова Н. В. організувала виставку «Улюблений композитор» Заходи були сплановані та організовані на високому рівні.

  Вчителем ТН Лобунець Л. В. були організовані виставки учнівських робіт з декоративно – прикладного мистецтва» Я творець мистецтва» , «Мистецтво, що вражає» на виставці були представлені кращі роботи учнів старшої школи. Проводився майстер – клас з ученицями 6 класу на тему: «Виготовлення сувенірів з паперу». Заходи пройшли на високому рівні. Учні підготували всі необхідні матеріали, радились між собою, отримали задоволення та радість від кінцевого результату.






Комментариев нет:

Отправить комментарий