среда, 18 ноября 2015 г.

Клуб молодих батьків



17.11.2015 року в дошкільному відділенні відбулося міське засідання клубу молодих батьків, на якому розглядалася цікава, сучасна тема: «Вплив сучасного медіа середовища на розвиток дошкільника: небезпеки та переваги».
Метою зустрічі було звернути увагу батьків на переваги та недоліки спілкування дошкільника з сучасними засобами інформаційного простору. Донести до свідомості батьків необхідність дотримуватися вимог і правил при організації ігрової діяльності дитини на комп'ютері, щоб не завдати шкоди здоров'ю. Надати інформацію про вплив засобів масової інформації  на психічний розвиток дитини загалом та на розвиток уяви зокрема.

Директор КЗ «НВК№1» Годована Ганна Анатоліївна привітала гостей та розпочала розмову з розгляду складових поняття «медіа середовище»
Надалі педагоги закладу разом з батьками в непримушеній бесіді розібралися в багатьох питаннях, які хвилюють їх. В цьому активно допомогла їм практичний психолог Мінаєнко Тетяна Анатоліївна. Впродовж зустрічі були використані інноваційні форми роботи з батьками ( вправа «Пазли», «Мікрофон», майстер-клас за участю педагоги+діти+батьки). Батьки залишилися дуже задоволеними, засідання клубу стало для них невичерпним джерелом корисної інформації.
По закінченню заходу, присутній методист управління освіти Дзюбенко Олена Валеріївна, висловила свої враження від побаченого та побажала батькам якомога частіше спілкуватися зі своїми дітьми, разом планувати і реалізувати спільні справи.






Комментариев нет:

Отправить комментарий