четверг, 10 марта 2016 г.

Свято жінок!

Березень — перший місяць вес­ни. Навесні народжується все пре­красне.    З приходом весни настає на нашій планеті Міжнародний жіночий день це свято найкрасивішої, найелегантні­шої, найдобрішої, найніжнішої половини людства. Од­ним словом — свято жінок! Мама –  перше слово, яке з радісною усмішкою вимовляє дитина. Матір у всі віки шанували, любили…

Так 03.03 і 04.03   2016 року у всіх вікових групах дошкільного відділення пройшло святкування «8 Березня». Дітки разом із педагогами, музичними керівниками вітали своїх мам, бабусь зі святом весни, з 8 Березня.
Свята проводились у музичному залі, який яскраво оформлений, відповідно до тематики свят та пори року. Зранку у дитячому садку відчувалася  радісна й весняна атмосфера. Вихованці всіх груп дивували дорослих своїми казковими перевтіленнями, а саме - дзвінкими й радісними голосочками, майстерністю в  танцях,  декламуванням віршів, та неперевершеним дитячим артистизмом.
На святах звучали лагідні пісні про маму, дитячий гумор, слова вдячності і  любові – які розчулювали  присутніх до сліз. 
Не залишилися осторонь і дорослі. Тата і мами, бабусі і дідусі кружляли разом з дітьми у танцях, співали, читали вірші і ділилися спогадами. А під час проведення ігор проявили високий артистизм, винахідливість та спритність.
Свято 8 березня в дитячому садочку вдалося на славу й принесло у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.
Пропонуємо  переглянути фоторепортаж проведення свята. 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий